Rólam

Én & az oldal

Major Beátának hívnak, a The B Project blogot pedig 2019 januárjában indítottam el.  A blog és a podcast csatorna alapötlete már jó pár éve megszületett a fejemben, viszont a megvalósítás picit váratott magára, de végül – mint ahogyan a mellékelt ábra is mutatja – sikerült.  Ezelőtt még soha nem írtam blogot,  tehát nincs a kisujjamban ez a műfaj, de igyekszem folyamatosan tanulni és fejlődni ezen a területen.  Mindenesetre kitartó és lelkes vagyok, s remélem,  hogy sok emberhez eljut majd a mondanivalóm.


Miről szól a blog?

Nem akarom a blog tematikáját szigorú keretek közé szorítani, hiszen én magam sem szeretem a skatulyákat. Rengeteg dolog érdekel és foglalkoztat, de leginkább a tudatos/egészséges/kiegyensúlyozott élet elérése, a sikerhez (ami mindenkinek mást jelent) vezető út, a kreativitás belecsempészése a hétköznapokba, mások motiválása és inspirálása. Fontos számomra, hogy a soraimon keresztül közvetítsem az olvasóim felé  a rám jellemző pozitív attitűdöt és  életszemléletet.


Kiknek írok?

Elsősorban a Y és Z generációs, agilis, céltudatos nőknek, akik arra törekednek, hogy minél többet hozzanak ki a mindennapjaikból, de természetesen minden egyes olvasónak örülök. :)


uuu

© 2022 · on Genesis Framework

Copyright© 2022 · TheBProject · Minden jog fenntartva · Log in