Könyvklub

A The B Project könyvklubot olyan ambiciózus, agilis nőknek hoztam létre, akik hajlandóak némi időt és egy kis pénzt (havonta 1 könyv árát) befektetni a személyes fejlődésükbe. A célom az, hogy egy olyan támogató közösséget teremtsek meg, ahol fejlődhetünk és tanulhatunk egymástól, hiszen úgy gondolom, hogy az egyik legjobb dolog, amit megtehetünk a karrierünk és az önfejlesztésünk érdekében, ha hasonló gondolkodású emberekkel vesszük körbe magunkat. Erre pedig a The B Project könyvklub a legjobb hely.

Hogyan működik a könyklub?

Havonta fogunk új könyvet olvasni, az olvasásélményeket pedig a Facebook zárt csoportomban fogjuk megbeszélni, de számíthattok személyes találkozókra is. Minden aktuális információt a csoportban teszek majd közzé.

5 indok, hogy miért csatlakozz a könyklubomhoz:

1.) Bővülnek az ismereteid

Ha belépsz a könyvklubba, akkor olyan könyvek is a kezedbe kerülhetnek, amelyekről eddig nem is hallottál, vagy csak valamiért elkerülték a figyelmed.  Ebben a könyvklubban mindenki ajánlhat majd könyveket, úgyhogy mindig érdemes lesz figyelemmel követni a beszélgetéseket.

2.) Nem kell döntened

Gondolom vagyunk páran, akik beleestek már abba a csapdába, hogy egyszerűen nem tudták eldönteni, hogy melyik könyvnek álljanak neki a temérdek lehetőségből, és végül inkább egyet sem kezdtek el. Ebben a könyvklubban ilyen nem fog előfordulni, hiszen kezdetben én, utána pedig közösen döntünk az aktuális olvasnivalóról.

3.) A határidő segíteni fog

Hiába vásárolsz meg egy könyvet, ha csak belekerül a többi el nem olvasott könyv közé, és maximum takarításkor rakod arrébb.  A könyvklubban minden könyvre kb. 1 hónap áll rendelkezésedre, utána pedig jön a következő, így a határidő garantáltan motiválni fog.


4.) Támogatást és bátorítást kapsz

Amikor éppen olvassuk majd az aktuális könyvünket, tök jó lesz tudni, hogy mások is ugyanezt a könyvet olvassák éppen, és valószínűleg ők is jegyzetelik a számukra hasznosítható bejegyzéseket. Végig egymást fogjuk támogatni és ösztönözni, és természetesen mindenki véleménye és értékelése számítani fog majd.

5.) Fejlődhetsz majdnem ingyen

Bármennyire is hihetetlen, de az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy gyarapítsd a tudásod és fejleszd magad, ha olvasol. A könyvek pár ezer forint értékűek ( de kölcsönkérni is szabad vagy a könyvtártagságit kiváltani sem tilos), ezen kívül némi szabadidőre lesz csak szükséged, a Facebook zárt csoport teljesen ingyenes és az is marad.

Ha szeretnél Te is a tagja lenni ennek a klubnak, akkor csatlakozz a Facebook zárt csoportomba itt.

© 2022 · on Genesis Framework

Copyright© 2022 · TheBProject · Minden jog fenntartva · Log in